Julkaistu

Kevättyöt pihassa, puutarhassa ja kasvimaalla

Kevättyöt pihassa, puutarhassa ja kasvimaalla

Kevättyöt pihassa, puutarhassa ja kasvimaalla

Aurinko paistaa, ilma lämpenee ja linnut laulavat – kevät on taas käsillä … ja niin ovat myös iki-ihanat kevättyöt pihassa, puutarhassa ja kasvimaalla. On mukava puuhastella pihalla lämpimässä kevätauringossa ja saada näkyvää jälkeä aikaan.

Nopeimmin kevät näkyy pihatiellä ja käytävillä lumen sulaessa ja paljastaessa märän maan. Kulkuteiltä on hyvä poistaa kuopat, haravoida, lanata ja tilata uutta mursketta tuomaan uuden käyttöpinnan kesää varten. Seuraavaksi vuorossa ovat puut ja pensaat, jotka leikataan poistaen vanhat ja kuivat oksat valmiiksi uuteen kukoistukseen. Lumien sulettua jatketaan nurmikolle paikaten, haravoiden ja kantaten varsinkin istutusalueiden reunat. Muista tilata uutta multaa nurmikon paikkaukseen.

Kukkapenkit kantataan myös, rikkakasvit poistetaan ja pintaan lisätään kuoriketta. Kasvimaalla muokataan maa, lisätään multaa, lannoitetaan ja valmistaudutaan kylvöön. Keväällä voi myös kastella, usein haalea vesi on talven kuivattamille juurille parasta sekä lannoittaa ja kalkita niin nurmikko kuin istutuksetkin. Kevättyöt voi hyvin jakaa sopiviin kokonaisuuksiin ja ajanhetkiin niin, että niistä saatavan nautinnon määrä on suurimmillaan.

Meiltä voit tilata kaikki kevätkunnostuksessa tarvittavat mullat, murskeet, sepelit ja kuorikkeet. Helpoiten tilaat täältä

Työn iloa kevättöihin!

Julkaistu

Kun lunta alkaa olla liikaa, tilaa lumenajo

Lumenajo ja lumityöt

Lumenajo ja lumityöt

Vuosi 2021 on alkanut varsin lumisissa merkeissä ja hyvä niin. Kunnon talvea on jo kaivattukin – nyt saa hiihtää, luistella, laskea mäkeä ja tehdä lumiukkoja.

Lumi tuo mukanaan tietysti myös lumityöt. Omakotitalot, rivitalot, kerrostalot ja kaikki muutkin kiinteistöt ovat saaneet vähintään oman osansa sekä lumesta että lumitöistä. Jos teillä on tällä hetkellä lunta piha-alueella yli äyräiden, niin tilatkaa lumityöt OLO Kiinteistöpalveluilta. Ajamme kertyneen lumen pois isoina kuormina, mikä pitää kustannukset kurissa. Kuorma-auton kolmiakselinen, 28 tonnin kokonaispainoinen ja korkeimmat Euro 6 -saastenormit täyttävä. Tarvittaessa hoidamme myös kuormauksen tehokkaalla Kramer-pyöräkuormaajalla. Soita 0400 855 500 tai klikkaa tästä ja tilaa lumenajo heti!