Julkaistu

JOULUTARJOUKSET OLO KIINTEISTÖTARVIKEKAUPASSA

HUIPPUHYVÄT JOULUTARJOUKSET OLO KIINTEISTÖTARVIKEKAUPASSA!

AURINKOLÄMMITIN OPAL GOODIY THERMO 0.7 NYT 179€

AURINKOLÄMMITIN OPAL GOODIY THERMO 0.7
AURINKOLÄMMITIN OPAL GOODIY THERMO 0.7
  • Toimii pelkällä auringon valolla
  • Lämmittää sisään tulevan ilman
  • Poistaa kosteutta
  • Sopii käytettäväksi mm. kesämökeissä, vajoissa, autotalleissa, kellareissa, liitereissä ja kasvihuoneissa

SENTAKIA EE 270L /R SÄHKÖTOIMINEN PYYHEKUIVAIN NYT 10€

Sentakia EE 270R/L
Sentakia EE 270R/L

Pyyhekuivain tuo kylpyhuoneeseen lisää tilaa ja kuivattaa nopeasti paitsi pyyhkeet myös pikkupyykin. Sentakia EE 270 kuivain on kompaktin kokoinen (korkeus 27 cm, leveys 70 cm), joten se sopii kylpyhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen! Tuote on myös helppo asentaa ja kytkeä toimintaan. Tuotetta on saatavilla niin oikean (R) – kuin vasemmanpuoleisella (L) sähköjohdolla.

KAIKKI MELLERUD PUHDISTUS JA SIIVOUSAINEET TARJOUSHINTAAN!

Mellerud puhdistus ja siivousaineet

 

Fluke VT02 Visuaalinen IR-lämpömittari nyt 180,00€

Fluke VT02 Visuaalinen IR-lämpömittari

Fluke VT02 sisältää lämpökameran jonka perusteella se muodostaa lämpötilakartan. Lämpömittarin toiminta-alue on -10 asteesta 250 celsiusasteeseen vain kahden prosentin virhemarginaalilla. Mittarissa on myös muistikortti lämpökuvien tallentamiselle.

KAIKKI JOULUTARJOUKSET OLO KIINTEISTÖTARVIKEKAUPASSA OVAT VOIMASSA 24.12. SAAKKA!

Julkaistu

Aika tehdä pihan ja puutarhan syyskunnostus

Lyhenevät päivät ja tummuvat illat ovat merkki siitä, että piha ja puutarha vaativat huomiota. Vaikka kesä lämmittää vielä mukavasti, on tässä kohtaa vuotta hyvä huomioida jo alkava syksy. Hyvin ja ajoissa hoidetuilla syystöillä piha pysyy kunnossa, talvihuolto helpottuu ja keväällä kasvukauteen paljastuu entistä ehompi piha ja puutarha – on siis aika tehdä pihan ja puutarhan syyskunnostus!

Piha ja kulkuväylät kuntoon

Nyt on oikea hetki tarkistaa pihan puiden kunto, huolehtia turvallisesta kulusta sateisella ja lumisella säällä sekä putsata rännit, kourut ja kaivot.

Pihalta edellytetään toimivuutta ja viihtyisyyttä, mutta ennen kaikkea pihalla on oltava turvallista olla ja kulkea vuodenajasta riippumatta. Syksyisin tarkastetaan kulkureittien kunto ja korjataan päällysteiden mahdolliset epätasaisuudet. Kiveyksiin voi tulla hammastusta sekä jälkiä aurauksesta tai nastarenkaista ja muusta kulumisesta. Paikoiltaan lähteneet kivet luovat kehnon yleisilmeen ja ovat kompastusvaara etenkin iäkkäille. Myös kuopalle menneet soratiet ja kivituhkakäytävät tulisi pinnoittaa uudestaan, jotta syyssateet eivät aiheuttaisi pihalle suuria lammikoita ja jotta lumen auraaminen ja kolaus olisi sujuvaa. Ylikasvaneet puut ja pensaat saattavat estää niin jalankulkijoiden, pyöräilijöiden kuin autoilijoidenkin näkyvyyttä.

Pihan ja ajoväylien siisteys ja kunnollinen valaiseminen tekee liikkumisesta turvallisempaa.

Ihmisten toiminnan lisäksi pihan kuntoon vaikuttavat muun muassa sade, tuuli ja muut ilmastolliset olosuhteet. Myrskyt voivat tuoda äkillisiä yllätyksiä, kun taas lumi ja auraus kuluttavat pihaa tasaisesti.

Kesän jälkeen on myös hyvä pysähtyä miettimään pihan käyttötarpeita. Tarvitaanko ensi kesäksi uusia katoksia, leikkitilaa vai kenties sähköauton latauspiste? Syksyllä on hyvä valmistella ja tehdä pohjustustyöt valmiiksi seuraavaa kautta varten.

Kunnostamiseen toimitamme:

  • kivituhka 0-6 mm
  • piha- ja tiemurskeet 0-11 mm ja 0-16 mm
  • suurempiin korjauksiin murske 0-32 mm

Syksy on mainiota istutusaikaa

Syksy on hyvää istutusaikaa, koska maa on vielä lämmin ja sopivan kostea. Syyssateet ja yökosteus vähentävät myös osaltaan kasteluntarvetta. Aurinkokin paistaa maltillisesti, joten enää ei ole vaaraa taimien kuivettumisesta. Istutusalueiden ja kasvien juuret on hyvä suojata kuorikatteelle talven rasituksia vastaan.

Istutuksille ja puutarhaan toimitamme:

  • nurmikkomullan
  • puutarhamullan
  • kuorikatteet

Tuotteemme ja hinnat löydät tästä linkistä.

Toimi heti – on aika tehdä pihan ja puutarhan syyskunnostus!