Aurinkolämmitys

Jatkuvasti uusiutuva aurinkoenergia on saasteetonta ja edullista energiaa erilaisiin ratkaisuihin. Oli kyseessä sitten vapaa-ajan asunnot, omakotitalot, maatilat tai jopa teollisuus- ja liiketilat, on aurinkoenergia aina järkevä ratkaisu. Sijainnista riippuen aurinko voi olla energian lähteenä 8-10 kuukautta vuodesta, jolloin voidaan tuottaa jopa 50% vuotuisesta lämpimän käyttöveden tarpeesta. Investointi aurinkokeräimeen on kestävä sijoitus, jolla on mahdollista laskea kotisi lämmityskuluja huomattavasti!

Aurinkoenergia – tulevaisuuden energiamuoto

Aurinko on uusiutuva energianlähde, josta saatava  energia on jo nyt varteenotettava vaihtoehto perinteisemmille lämmitystavoille. Pohjoisesta sijainnista huolimatta Suomessa on hyvät mahdollisuudet tuottaa merkittävä osuus käyttöenergiasta aurinkopaneelien ja aurinkokeräinten avulla. Esimerkiksi pohjois-Saksassa tuotetaan jopa 5% alueen energiasta auringon säteilystä. Tällä alueella auringon säteilyn intensiteetti vastaa Suomen olosuhteita.

Tutustu Jäspi aurinkoenergiatuotteisiin tästä linkistä!

Tutustu Armacell DuoSolar tuotteisiin ArmaCell DuoSolar ohjekirja

Tilaa nyt!
OLO Kiinteistöpalveluiden verkkokaupasta tulet löytämään monipuolisen valikoiman tarvikkeita, joiden avulla pääset päivittämään kotisi lämmityksen yhä ympäristöystävällisemmaksi, sekä tilaamaan tarvikkeita aurinkolämmitysjärjestelmäsi huoltoon. Myös tämän osaston tuotteille on valittavissa toimitus, jolloin tuotteet ovat helposti saatavilla juuri sinulle!

Näytetään tulokset 1–12 / 91

Näytetään tulokset 1–12 / 91