Hanat

Hanat kaikkiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin
Keittiöhanat
Keittiöhanaa tarvitaan lukemattomia kertoja päivässä ja siksi hanan toimivuuteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jotta päivittäiset askareet sujuvat mukavasti. Perheen koko, ruoanlaittotavat ja ruokailutottumukset vaikuttavat keittiöhanavalintaan.

Hanojen ominaisuudet ja design vaihtelevat; vaihtoehtoja on runsaasti sekä moderniin että perinteiseen keittiöön.
Pesuallashanat, bidehanat, amme- ja suihkuhanat, suihkusetit
Toimivat kylpyhuonetilat, hanat ja suihkut vaikuttavat olennaisesti jokapäiväiseen elämäämme. Jos rakennat uutta tai korjaat vanhaa, kiinnitä tarpeeksi huomiota kodin vesipisteisiin; niiden määrään sekä sijaintiin.

Tee kylpyhuoneestasi kodin hemmottelukeskus ja viimeistele kylpyhuoneesi nautinnollisilla, mutta silti vettä ja energiaa säästävillä hanoilla.
Kodinhoitohuone ja pesukoneliitännät
Hyvin suunniteltu kodinhoitohuone on viihtyisä monitoimitila, jossa kodin askareet sujuvat vaivattomasti. Sieltä löytyy paikka, jossa asukkaiden vaatteet ja kodintekstiilit huolletaan.

Siivouksen tarve vähenee sisätiloissa huomattavasti, jos kakkossisäänkäynnin yhteyteen järjestetään toimiva kurahuoltopiste, missä voidaan siistiä niin saappaat kuin likaiset koirantassutkin. Meiltä löytyy sopivat hanat ja suihkut myös näihin tiloihin.
Vesipostiventtiilit
Hyvin hoidetun pihan ja puutarhan vaikutus ihmisen mieleen on kiistatta rentouttava. Pihapiirin suunnitteluun kannattaa siksi käyttää aikaa, jotta siellä oleskelu muodostuisi rentouttavaksi.

Puutarhan kasvit vaativat säännöllistä kastelua. Jotta pihan kasteleminen sujuisi helposti, tulisi vesipostiventtiileitä olla tänä päivänä ainakin kaksi – talon vastakkaisilla puolilla.