Keittiöhanat

Keittiöhanat OLO Kiinteistötarvikekaupasta!

Keittiö on kodin sydän: perheen ja ystävien kohtauspaikka ruoanlaittoa, syömistä, rentoutumista ja juhlimista varten. Hanat, altaat ja pesupöytäyhdistelmät valitaan huolela ja omaa tyylisuuntaa edustaviksi.

Oras

Oraksen hanat lisäävät keittiön mukavuutta, ovat visuaalisesti näyttävä osa keittiön sisustusta ja tekevät ruoanlaitosta entistä helpompaa. Kestävästi.

Nykyaikainen ja käyttömukavuutta parantava muotoilu, älykkäät ja vastuulliset toiminnot – Oraksen keittiöhanat helpottavat työskentelyä keittiössä. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten ulosvedettävät ja korkeat tai kääntyvät juoksuputket lisäävät tilaa altaalla työskentelyyn. Älykkäät ja kosketusvapaat toiminnot varmistavat ekologisen toiminnan keittiössä. Jos haluat suunnitella keittiöstäsi entistä yksilöllisemmän, Oras-hanat ovat juuri se mitä tarvitset.

Grohe

GROHE keittiöhanat yhdistävät modernin muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet jotka tuovat lisäarvoa ja mukavuutta keittiöösi. Monipuolinen valikoima keittiöhanoja varmistaa että jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy sopiva ratkaisu.

Näytetään tulokset 1–28 / 82

Näytetään tulokset 1–28 / 82