Pesuallashanat

Pesuallashanat OLO Kiinteistötarvikekaupasta!

Etsitkö pesualtaaseesi vesihanaa? Tutustu valikoimaamme ja löydä oikea hana täydellisiin vesihetkiin käsiä ja hiuksia pestäessä. Vietämme 22 minuuttia kylpyhuoneessa joka päivä.

Oras

Oraksen pesuallashanojen monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva hana jokaiseen tyyliin ja yksilöllisiin tottumuksiin. Kauniin muotoilun ja älykkäiden ja kestävää kehitystä tukevien ominaisuuksien ansiosta Oraksen hanat lisäävät arkeen aimo annoksen turvallisuutta, mukavuutta ja toimivuutta.

Kestävät pesuallashanamme ovat paitsi kauniita myös ympäristöystävällisiä. Älykkäät ja kestävää kehitystä tukevat teknologiat auttavat vähentämään vedenkulutusta ja säästämään energiaa. Jokaiseen käyttökohteeseen löytyy Oras-pesuallashanaratkaisu, joka täyttää muotoilulle ja käytölle asetetut vaatimukset. Turvalliset ja ergonomiset ominaisuudet tekevät kylpyhuoneessa asioimisesta miellyttävää, ja hanamme ovat helppoja käyttää kaikille perheenjäsenille sukupolvesta riippumatta.

Gustavsberg

Hanan on tietysti oltava hyvännäköinen, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin sen sisäpuolella. Siksi kannattaa panostaa laatuun! Gustavsbergin pesuallashanat ovat laadukkaita ja täynnä älykkäitä ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja vettä myös kaikkein tyylikkäimmissä malleissa. Gustavsberg tarjoaa monipuolisen valikoiman hanoja, jotka soveltuvat tarpeisiisi kylpyhuoneesi sisustuksen mukaan.

Näytetään tulokset 1–28 / 129

Näytetään tulokset 1–28 / 129