Amme- ja suihkuhanat

Käytämme kylpyhuonetta 2500 kertaa vuodessa – siksi amme- ja suihkuhanat kannattaa valita huolella – OLO Kiinteistötarvikekaupasta!

Oras

Onnen pitäisi kestää ikuisesti. Kaikki tuotteemme ovat muodoltaan ja toiminnallisuudeltaan ajattomia. Ne on suunniteltu ja valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät tuotteen koko pitkän käyttöiän. Siksi täydellinen hana on jatkuvasti yhtä täydellinen.

Kylpyhuoneen hanoja käytetään useita kertoja joka päivä, minkä vuoksi laatu ja kestävyys ovat erittäin tärkeitä oikean, yksilöllisiä tarpeitamme vastaavan kylpyhuone- ja suihkuhanan valinnassa. Kestävän kehityksen mukaiset, turvalliset ja tyylikkäät Oras-tuotteet tuovat elämään laatua tinkimättä laitteen suorituskyvystä tai muotoilusta. Vastuullisesti kaikkein kestävimmistä materiaaleista valmistetut Oraksen kylpyhuone- ja suihkuhanat soveltuvat niihin 2 500 hetkeen, jotka vietämme kylpyhuoneissamme joka vuosi.

Hansgrohe

Kylpyhuone ei ole vain pesuhuone – se on hyvänolon oleskelutila. Monipuoliset suihkut ja uudet materiaalit, kuten lasi, antavat kylpyhuoneelle uuden ja nykyaikaiseen ilmeen. hansgrohen tuotteet tekevät kylpyhuoneestasi mukavamman. Sukella hansgrohen kylpyhuonemaailmaan ja löydä vaikuttavat tyylimaailmat, innovatiivinen muotoilu sekä hyödylliset toiminnot.

Kylpyhuoneesi suunnittelulla on merkittävä rooli, kun sisustat uutta kotiasi tai teet remonttia. Nykyään kylpyhuoneen suunnittelussa painotetaan toiminnallisuuden lisäksi tyyliä. Hana ja suihku ovat erottamaton osa sisustusta. Vastuullisen vesinautinnon mahdollistavien innovatiivisten teknologioiden lisäksi keskitytään ergonomiseen mukavuuteen ja esteettiseen nautintoon.

Amme- ja suihkuhanat

Selaile laajaa tuotevalikoimaamme, ja löydä itsellesi sopivat hanat ja suihkut omaan hyvänolon keitaaseesi. Ota huomioon design, värit ja eri toiminnot, joita tuotteilta odotat.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.