Hanavaraosat Gustavsberg

Laadukkaat Gustavsberg hanavaraosat helposti OLO Kiinteistötarvikekaupasta!

Gustavsberg tuotteet on suunniteltu kestämään useita vuosia ja niihin on saatavana varaosia sekä korvaavia osia vähintään 10 vuotta sen jälkeen, kun tuotteen valmistus on lopetettu.

Gustavsbergin huolto- ja varaosiin pääset tämän linkin kautta.

Ruotsalainen Gustavsberg on yksi Pohjoismaiden johtavista kylpyhuonetuotteiden valmistajista ja sen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1825 saakka, jolloin posliinitehdas perustettiin. Loppu onkin historiaa, sillä valikoima laajeni lopulta vuosien saatossa kattamaan kaiken mitä kylpyhuoneeseen tarvitaan.

Gustavsberg ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon ympäristönäkökohdat, joten se on ollut vuosien ajan ympäristösertifioitu yritys. Tavoitteena on sekä yrityksen oman että tuotteiden käyttäjien hiilijalanjäljen pienentäminen. Gustavsberg on patentoinut ympäristöä säästävän tekniikan, jonka avulla säästyy energian lisäksi myös rahaa. Vettä säästävät WC-istuimet ja patentoidut energiatehokkaat hanat ovat lisäksi voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja.

Gustavsberg tekee yhteistyötä useiden innovatiivisten muotoilijoiden kanssa, joten myös design on aina huippuluokkaa. Kaikki osat sulautuvat vaivattomasti yhteen ja koska hyvä kylpyhuone on käytössä pitkään, kaikki osat ovat korkealaatuisia ja siten kestäviä ja sietävät kosteutta vuodesta toiseen. Valkoinen on kaiken perusta, mutta väreillä ja pintamateriaaleilla voidaan tuoda yksilöllistä ilmettä kylpyhuoneeseen. Gustavsbergin tuotteet kestävät aikaa.

Näytetään tulokset 1–28 / 44

Näytetään tulokset 1–28 / 44