Hanavaraosat Hansgrohe

Hanavaraosat Hansgrohe hanoihin kätevästi OLO Kiinteistötarvikekaupasta!

Hansgrohe varaosat ja varaosaluettelon löydät tästä linkistä

Korkealaatuiset Hansgrohen tuotteet ovat palkitun designinsa lisäksi erinomaisia valintoja käyttömukavuuden ja luotettavuuden takaamiseksi. Valitsemalla Hansgrohen säästät myös energiaa ja suojelet ilmastoa – ympäristö kiittää.

Hansgrohe on perinteikäs, maailman suurin ja yli sata vuotta vanha kansainvälinen yritys, joka valmistaa kylpyhuoneeseen ja keittiöön ympäristöystävällisiä sekä korkealaatuisia hanoja ja suihkuja. Se on vuonna 1901 perustettu yritys, jonka laadukkaat tuotteet ovat viime vuosikymmeninä saaneet maailmanlaajuista mainetta erityisesti palkitun ja rohkean muotoilunsa ansiosta. Teknisesti Hansgrohe on ollut edelläkävijä jo 1930-luvulta lähtien.

Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto tyyliin kuin tyyliin. Jotta peseytyminen, ruoan valmistus ja kodin siivous olisi niin mukavaa ja vaivatonta kuin mahdollista, Hansgrohen mallisto kattaa laaja-alaisesti hanat ja suihkut. On hankintalistalla sitten amme- tai suihkuhana, keittiöhana, pesuallashana tai suihku, löytyy mieluisa ratkaisu varmasti. Mallistoa täydentävät erilaiset lisätarvikkeet sekä pesualtaat ja kylpyhuonetarvikkeet.

Hansgrohen tuotefilosofian taustalla on ajatus intohimoisesta suhtautumisesta veteen. Vesi on nautintoa ja tuotteilla voidaan rakentaa tunteita herättäviä kokonaisuuksia. Ideana on, että päivä voidaan aloittaa reippaana ja lopettaa rentoutuneena – mikäs sen mukavampaa.

Hansgrohen hanatarvikkeet ja varaosat löydät helposti OLO Kiinteistötarvikekaupasta.

Näytetään ainoa tulos

Näytetään ainoa tulos