Hanavaraosat Oras

Nyt laadukkaat hanavaraosat Oras hanoihin OLO Kiinteistötarvikekaupasta!

Oras – hanojen ja suihkujen edelläkävijä – on lähes 70 vuotta vanha suomalainen yritys, jonka korkealaatuiseen mallistoon kuuluu kattavasti hanoja ja suihkuja. Valikoimaa täydentävät osaltaan pyyhekuivaimet ja patteritermostaatit.

Apua hanojen huoltoon ja varaosien vaihtoon löydät tästä linkistä

Oras on alansa edelläkävijä, joten hanojen design, käyttömukavuus ja turvallisuus ovat avainasemassa. Oras on työskennellyt yhdessä italialaisen huippumuotoilun ammattilaisen Alessin kanssa. Myös ympäristöarvot ovat vahvasti Oraksen suunnittelun taustalla ja Oras onkin saanut useita palkintoja vettä ja energiaa säästävistä hanoistaan. Oras huomioi suunnittelussaan sen, että hanaa käytetään useita kertoja päivän aikana ja siksi sen toiminnallisuuden tulee olla huippuluokkaa. Kun keittiöön valitaan hana, tulee kiinnittää huomiota perheen kokoon ja ruoanvalmistus- sekä ruokailutottumuksiin. Oraksen tuotevalikoimasta löytyy sopiva malli jokaisen kodin tarpeisiin – sopiva kokonaisratkaisu sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.

Oraksen tarjoama jokapäiväinen ylellisyys näyttäytyy pienissä yksityiskohdissa, jotka tekevät arkisista askareistamme entistä helpompia ja miellyttävämpiä. Oras hanavaraosat löydät OLO Kiinteistötarvikekaupasta.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Näytetään kaikki 11 tulosta