Käyttövesi

Veden lämmitys

Lämminvesivaraajat on suunniteltu erityisesti koteihin, joissa tarvitaan runsaasti lämmintä vettä. Varaajan tyypilliset käyttökohteet ovat omakoti- ja rivitalojen lisäksi kesämökit niiden varustelutason kasvaessa. Useassa tavallisen perheen kodissa on nykyään lämminvesivaraaja, koska näin ollen suihkussa käyntejä ja pesukoneiden pesemisiä ei tarvitse rajoittaa veden loppumisen pelon takia.

OPAL-vesivaraajat ovat pystyyn seinälle asennettavia. Seinäasennus mahdollistaa sijoituksen keittiökaappiin tiskialtaan päälle, jolloin lattiapinta-alaa ei mene hukkaan. Merkkivalo ilmoittaa, milloin vesivaraajan vastus on päällä ja pohjassa olevasta termostaatista voidaan helposti säätää sopiva lämpimän käyttöveden lämpötila ja myös muuttaa sitä tarvittaessa.

 Vesiautomaatit

Löytyykö kotisi tai kesämökkisi läheltä vesialue, josta suunnittelet ottavasi puutarhan kasteluun tarvittavan veden, muttei veden kantaminen käsin ole hyvä ajatus? Vastauksesi on kastelupumput, jotka pumppaavat veden vaivatta. Puutarhapumppu on oiva apuväline puutarhan kasteluun.

Hiljainen vesiautomaatti pumppaa vettä tehokkaasti niin omakotitaloille, mökille kuin viljelysten kasteluun. Edistyksellisen tekniikan ansiosta vesiautomaateissa on erittäin hyvä paineenkesto, joka takaa pitkän käyttöiän. Käytännöllinen vesiautomaatti on suosittu hankinta kotiin, mökille, puutarhaan ja moneen muuhunkin tarkoitukseen

 Juomaveden puhdistus

Puhdas juomavesi on joka päivänen elintarvikkeemme.

Moitteettoman talous- ja juomaveden tulee täyttää neljä vaatimusta:

1) Vesi ei saa aiheuttaa terveysriskejä.

2) Veden on oltava väritöntä, hajutonta sekä mautonta.

3) Vesi ei saa aiheuttaa teknisiä ongelmia kuten saostumia, värjäytymiä tai syöpymiä.

Veden suodattamisen täytyy olla myös kuluttajalle kohtuullisen hintaista.

Suodattimet ovat hyödyllisiä esimerkiksi mökillä, jossa ei tule vettä. Järvivettä on helppo suodattaa juomakelpoiseksi.

Valikoimastamme löydät suodattimia sekä muita tarpeellisia tarvikkeita kiinteistösi käyttövedelle.