Toimitustavat

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan asiakkaan tilauksella ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Tilaukset toimitetaan haluttuun osoitteeseen tilauksella ilmoitetuilla toimituskuluilla. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme varmistaa onko tilaaminen mahdollista ja aiheutuuko tästä lisäkuluja.

Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Tilatut tuotteet voi myös noutaa OLO Kiinteistötarvikekaupan myyntipisteestä tai asiakkaan valitsemasta Postin tai Matkahuollon noutopisteestä. Tuotteet voi tilata myös suoraan kotiin toimitettuna silloin kun tuote kokonsa tai painonsa puolesta on mahdollista toimittaa näillä toimitustavoilla.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä.

Mikäli tilaus sisältää useamman kuin yhden tuotteen, pyrimme toimittamaan koko tilauksen yhteislähetyksenä.

Tilaajan ja toimitusosoitteen tiedot on hyvä täyttää huolellisesti, erityisesti osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite on syytä varmistaa ennen tilauksen vahvistamista. Oikein täytetyt tiedot varmistavat nopean ja sujuvan toimituksen.

Kotiinkuljetus

Postin kotiinkuljetus Express Flex

Kotiinkuljetus (Express Flex) edellyttää esteetöntä pääsyä kohteeseen.

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa matkapuhelinnumero, johon rahdinkuljettaja voi ottaa yhteyttä sopiakseen toimituksen ajankohdasta.

Vastaanottajaan otetaan aina etukäteen yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden yhteydenottoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Kuljetusyksiköitä ei voi noutaa, vaan ne toimitetaan aina kotiin. Palveluun kuuluu yksi toimitusyritys. Tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Toimitukset ovat arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21:en asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14:än mennessä.

Toimituksen maksimikoko: 35 kg, 120 x 60 x 60 cm (Erilliskäsiteltävänä 300 x 80 x 60 cm). Kuljetusyksiköiden maksimi painot ja mitat 1000 kg, 120 x 100 x 210 cm.

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen.

Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Matkahuollon Jakopaketti

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä.

Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista puhelimitse ja sovitaan jakeluaika. Yritysjakelusta ei ilmoiteta vastaanottajalle erikseen, vaan jakelu hoidetaan klo 8-16 välisenä aikana.

Enimmäispaino on 55kg ja maksimitilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3.

Nouto

Nouto myyntipisteestä

Nouto myymyyntipisteestämme on asiakkaalle maksuton.

Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tekstiviestissä kerromme myös noutopisteen osoitetiedot.

Noutaessaan verkkokauppatilausta asiakkaalla pitää olla mukanaan tilausvahvistus tai OLO Kiinteistötarvikekaupan tekstiviesti-ilmoitus sekä henkilöllisyystodistus.

Paketti toimitetaan valitsemaasi SmartPOST -pakettiautomaattiin.

Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista aina tekstiviestillä tai sähköpostilla, joten muistathan tarkistaa, että tilauksen puhelinnumero ja sähköpostiosoite on oikein. Viestin mukana tulee avauskoodi, jonka avulla paketin saa lunastettua automaatista.

Paketti on noudettavissa automaatista seitsemän päivän ajan. Sen jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

Toimituksen maksimikoko: 35 kg, 60 x 36 x 60 cm

Jos enimmäismitat ylittyvät, paketti toimitetaan valittua pakettiautomaattia lähinnä olevaan Postiin. Toimitusaika pitenee työpäivällä.

Nouto postin toimipisteestä

Paketti toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Vastaanottaja saa sähköinen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Paketti on noudettavissa postista lähetystunnuksella saapumispäivänä klo 16:n jälkeen. Jos matkapuhelinnumeroa ei ole, saapumisilmoitus lähetetään kirjeenä. Vastaanottaja saa kopion saapumisilmoituksesta sähköpostiin ja tarvittaessa kaksi muistutusviestiä.

Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa ja kuljetusyksikköä saapumisviikko ja yksi täysi kalenteriviikko. Tämä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle

Toimituksen maksimikoko 35 kg, 120 x 60 x 60 cm (Erilliskäsiteltävänä 180 x 80 x 60 cm).

Matkahuollon Lähi-Paketti

Paketti kuljetetaan valitsemaasi Matkahuollon Pakettipisteeseen (Siwa, Valintatalo, Matkahuolto tai muu Matkahuollon pakettipiste) 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Paketti a voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Pakettia säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Toimituksen maksimikoko 10 kg, leveys + syvyys + pituus enintään 200 cm. Yhden sivun pituus enintään 150 cm.

Matkahuollon Bussipaketti

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat neljä päivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Toimituksen maksimipaino on 55 kg, enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3. Paketin maksimipituus on 3 m.

Matkahuollon Pikapaketti

Paketti kuljetetaan ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä, lähtö- ja määräpaikasta riippuen parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Paketti aikataulutetaan lähetyshetkellä ja lähettäjä saa tarkan ajan, jolloin paketti on perillä määränpäässä.

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketti noudetaan Matkahuollosta tai jos lähetysvaiheessa on niin sovittu, suoraan bussista. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat neljä päivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Toimituksen maksimipaino on 55 kg, enimmäistilavuus (pituus x leveys x korkeus) on 0,5 m3. Paketin maksimipituus on 3 m. Monipakettilähetyksen yhteispaino enintään 100 kg.

OLO Kiinteistötarvikekaupan asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 8-16:
info@olopalvelut.fi
0400 855 500