Ale!

A1 Torpanpiha mäntykuorikate

455,00 915,00  sis alv 24%

Kuormakoon voit valita: 3, 6 , 9, 12 tai 15 kuutiota (m3).

Jos haluat tilata useampia kuormia, niin lisää kuormamäärää nuolinäppäimillä “Lisää ostoskoriin”-näppäimen vieressä.

Hintoihin sisältyy alv ja kuljetus irtokuormana alueella 1 Porvoo, Sipoo, Askola, Pornainen, Loviisa

Osoitetiedot täydennetään Kassa-sivulla, jossa voit myös valita halutun toimituspäivän. Vahvistamme aina toimituksen sähköpostilla tai puhelimitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Topima Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

A1 Torpanpiha mäntykuorikate

Männynkuorikate on punertavaa ja sopii erinomaisesti puutarhaasi kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen koko puutarhallesi. Kuorikate pitää kasvimaan kasvit siistinä ja puhtaina, sillä kuorikate hillitsee rikkaruohojen kasvua ja vähentää kitkemisen tarvetta. Se myös estää kosteuden haihtumisen maasta, mikä vähentää kastelutarvetta.

Kuorikatetta käytetään yleensä noin 7-10 cm paksuisena kerroksena.Paras lopputulos saavutetaan kitkemällä rikkaruohot pois ennen katteen levittämistä. Tarvittaessa katteen alle voidaan myös levittää kate- tai suodatinkangas. Liian paksu kerros saattaa myöhästyt­tää keväällä maan sulamista kasveille haitallisessa määrin. Kuorikate suojaa myös istutuksia rankkasateiden aiheuttamilta vaurioilta ja parantaa pieneliöiden ja kastematojen viihtyvyyttä.