Ale!

HOMEENPOISTAJA 0,5 L MELLERUD

11,20  10,00  sis alv 24%

Tuote on ostettavissa verkkokaupassa.

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotetunnus (SKU): 3267580 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

HOMEENPOISTAJA 0,5 L MELLERUD

Poistaa kaikenlaisen homeen sisätiloissa, myös saunoista ja uima-altaista. Valkaisee ja puhdistaa bakteereista. Hävittää homeen, sieni-, bakteeri ja leväkasvuston laatoilta, saumoista, seinistä, sisäkatoista, muuripinnoilta, sekä puu- ja muovipinnoilta. Vaikuttaa desinfioivasti ja ehkäisee homeen muodostumista.

KÄYTTÖALUE

Poistaa kaikenlaisen homeen sisätiloissa, myös saunoista ja uimaaltaista. Suihkutetaan suoraan käsiteltävälle pinnalle. Vaikuttaa heti.

KÄYTTÖOHJEET

Homeisia pintoja ei tarvitse esikäsitellä. Ainetta suihkutetaan noin 5 cm etäisyydeltä. Noin 20 minuutin kuluttua pinta huuhdellaan runsaalla vedellä. Ainetta on syytä kokeilla ensin huomaamattomaan kohtaan.

VAROITUS!
Ainetta ei saa käyttää samanaikaisesti muiden tuotteiden kanssa mahdollisesti muodostuvien vaarallisten (kloori)kaasujen vuoksi. Mahdollisten värjäytymien vuoksi ei sovellu laatoille, joiden lasitus on vahingoittunut tai joissa on herkästi vahingoittuva koristelu. Tuote sisältää klooria sekä valkaisuainetta.

Vinkki:
Työvälineet puhdistetaan käytön jälkeen vedellä. Käytä MELLERUD Homeenpoistaja Geeliä huokoisille pinnoille, joita ei voida pestä käsittelyn jälkeen (tapetti, puu, maalatut pinnat) tai huoneisiin, joissa ilma ei kierrä. Homeen ehkäisyyn ja pitkäaikaiseen suojaukseen.

Tekninen tuoteseloste

Käyttöturvallisuustiedote

HOMEENPOISTAJA 0,5 L MELLERUD

Lisätiedot

Paino 0.7 kg
Mitat 240 × 90 × 70 mm