Ale!

LATTIANHOITOAINE 1 L MELLERUD

8,40  7,50  sis alv 24%

Tuote on ostettavissa verkkokaupassa.

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Tuotetunnus (SKU): 3267572 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

LATTIANHOITOAINE 1 L MELLERUD

Taloudellinen yleispuhdistusaine. Raikastaa ja kiillottaa värejä. Tuotteessa ei ole vahaa, eikä se jätä lattioita liukkaiksi. Puhdistaa sekä hoitaa. Muodostaa lattialle likaantumista estävän kalvon. Erittäin riittoisa. Kirkastaa lattian värejä ja kiillottuu itsestään, mutta ei tee lattiaa liukkaaksi.

KÄYTTÖALUE

Puhdistaa ja hoitaa lasitetut ja lasittamattomat lattialaatat, kuten keraamiset laatat, klinkkerit, savilaatat ja luonnonkivilaatat esim. liuskekivi- ja graniittilaatat jne. sekä halkaistut laatat. Soveltuu myös muovi- ja PVC-lattioille.

KÄYTTÖOHJEET

Noin 30-40 ml ainetta sekoitetaan ämpärilliseen lämmintä vettä. Sekoitetaan hyvin. Levitetään tasaisesti pesimellä ja pyyhitään tavalliseen tapaan. Pinta alkaa kiiltämään ilman manuaalista kiillottamista tai hankaamista.

Vihje:
Soveltuu myös koneelliseen putsaukseen. MELLERUD Klinkkerilaattaöljyllä käsitellyt pinnat voidaan uudistaa MELLERUD Lattianhoitoaineella.

Huom:
Ei sovellu käytettäväksi happoherkille laatoille ja pinnoille, kuten marmori, Terrazzo jne. Tuotteen soveltuvuutta on aina syytä kokeilla ensin!

Tekninen tuoteseloste

Käyttöturvallisuustiedote

LATTIANHOITOAINE 1 L MELLERUD